Tomatello: Domaći paradajz sa naših plantaža

Bez autora
Jul 31 2013

Lider u proizvodnji i preradi domaćeg paradajza, kompanija "Nektar", može da se pohvali sopstvenim plantažama domaćeg paradajza, koje su među najvećim u Srbiji i regionu. Kompanija "Nektar" je već dugi niz godina jedan od najvećih proizvođača i prerađivača voća i povrća u regionu. Posebno mesto u portofoliu kompanije zauzimaju proizvodi koji sadrže paradajz. Oni se prave isključivo od domaćeg paradajza koji "Nektar" uzgaja na sopstvenim plantažama, površine od oko 100 hektara. Pre tri godine "Nektar" je investirao značajna sredstva u fabriku za preradu paradajza, sa dnevnim kapacitetom od 600 tona sirovine. Ovo je prva i jedina fabrika za preradu paradajza u Srbiji, ali i regionu. Pre otvaranja "Nektarove" fabrike, svi proizvodi na bazi paradajza proizvodili su se od sirovine koja je dolazila iz uvoza, uglavnom iz Kine i Italije.

Tomatello: Domaći paradajz sa naših plantažaLider u proizvodnji i preradi domaćeg paradajza, kompanija "Nektar", može da se pohvali sopstvenim plantažama domaćeg paradajza, koje su među najvećim u Srbiji i regionu.

Kompanija "Nektar" je već dugi niz godina jedan od najvećih proizvođača i prerađivača voća i povrća u regionu.

Posebno mesto u portofoliu kompanije zauzimaju proizvodi koji sadrže paradajz.

Oni se prave isključivo od domaćeg paradajza koji "Nektar" uzgaja na sopstvenim plantažama, površine od oko 100 hektara. Pre tri godine "Nektar" je investirao značajna sredstva u fabriku za preradu paradajza, sa dnevnim kapacitetom od 600 tona sirovine.

Ovo je prva i jedina fabrika za preradu paradajza u Srbiji, ali i regionu. Pre otvaranja "Nektarove" fabrike, svi proizvodi na bazi paradajza proizvodili su se od sirovine koja je dolazila iz uvoza, uglavnom iz Kine i Italije.

Zaokružen proces proizvodnje omogućava neposrednu i efikasnu kontrolu kvaliteta domaće sirovine koja se direktno prerađuju u "Nektar Tomatelo" proizvode.

"Nektar Tomatelo" pasirani paradajz, sos i kečap, napravljen je 100% od najkvalitetnijeg domaćeg, sazrelog paradajza, prirodnim putem na našim plantažama.

Kao potvrda kvaliteta "Nektar Tomatelo" kečap je sredinom prosle godine dobio i svetsku nagradu za ukus i kvalitet u Briselu "Superior Tejst Avord 2012", dodeljenu od strane najvećeg internacionalnog žirija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik